31 Aralık 2013

Merhaba 2014

Bir yılı daha geride bırakacağımız bu son günde tüm hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor. Listelerimi yaptım :) Dilekler ve hedefler... Bu listeleri 2014 sonunda kısmet olursa yayınlayacağım. Hangi dileklerim gerçekleşmiş, hangi hedeflerime ulaşabilmişim hep birlikte görebiliriz o zaman. Herkesin beklentileri ve dilekleri var mutlaka, bende kendime göre sıraladım ve çoğunu gerçekleştirebilirim diye umut ediyorum. Sizinde yeni yıl dilekleriniz ve beklentileriniz gerçek olur umarım.
Yarın 1 Ocak diyeceğiz ve ben hepimiz için; sevdiklerimizle birlikte barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum. 2014 yılı hepimize isteklerimizi gerçekleştirebilme gücü ile gelsin. İyi yıllar... 

30 Aralık 2013

Yeni yıl hediyelerim :)

Merhabalar,

Yeni yıla 2 gün kala cumartesi elime ulaşan hediyelerimi paylaşmak istedim sizinle :) Çok mutlu oldum yeni hediyelerimi görünce. İlk hediyem Öznur dan. Canım çok teşekkür ederim ellerine, emeğine sağlık bayıldım hepsine :) Baykuş kitap ayracını kullanmaya başladım bile :D Sizde eğer bu güzelliklerden isterseniz Öznur'la iletişime geçebilirsiniz. Yaptığı daha bir sürü güzel şey var. Öznur'un Dünyası nı ziyaret etmeniz yeterli :))

Diğer hediyem de Sevilimden ağzımız tatlansın diye Malatya nın o güzel kayısılarından ve peksimetlerinden yollamış canım. Çok çok teşekkür ederim. Kesene bereket yüreğine sağlık canımmmm :))) Biz afiyetle yiyoruz sizde inşallah Malatya'ya gitme şansınız olursa mutlaka tadın çok güzeller:)
Az kaldı az 2014 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve bereket getirsin inşallah. Yeni yıl güzelliklerle dolu olsun!

26 Aralık 2013

Ponçik...

Merhabalar,
Bugün güneş yüzünü biraz gösterdi ya benimde ruhum aydınlandı biraz :)) Adına aldanıp tatlı bir kurabiye sanmayın sakın.
Sizlerle paylaştığım bu oyuncağımı da çok sevdim ben o yüzden başlığı bu şekilde seçtim :) uykulu uykulu ne güzel duruyor bunun farklı konsepte olanlarını da öreceğim sırayla ama onlar için biraz zaman var :( Elimde ki işler o kadar çok ki 2 tane başlı işim var ve örmek istediğim bir sürü güzellik. Bakalım nasıl ortaya dökülecekler! 
Bu uykulu oğluşum çok sevdiğim oyun arkadaşım Deniz'in kuzenine gidiyor. Kendisi ile yüz yüze tanışamadım ,benden önce oyuncaklarım tanışacak. Umarım sever hediyelerimi :) İstanbul yolcusu kalmasın fakat siz sevgiyle kalın...

25 Aralık 2013

En Güzel Yeniyıl Hediyem :))

Merhaba,
Akşam olmuş çıkmaya az kalmış iş yerinden ve ben sizlerle aldığım en güzel yeniyıl hediyemi paylaşmak istedim :) Gelen diğer hediyelerimle birlikte bu içlerinde beni en çok mutlu eden ve duygulandıran hediyem oldu... Demet'im bana güzel güzel bir sürü hediye gönderdi ama bu çocuklarından geldiği için yeri bambaşka. Canım tüm hediyeler için çok teşekkür ediyorum hepsi birbirinden güzel. Bu güzel resim için çocuklarına kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ellerine sağlık. Bayıldım ve odamda panoma astım her sabah akşam görüyorum ve çok mutlu oluyorum... Bundan sonra gelecek hediyelerden beni bu kadar duygulandıran olmaz gibi geliyor. Yeri ayrı ve özel...
Sevgiyle kalın, yüreğinizi ısıtan sıcacık hediyeler almanız dileği ile :)) 

20 Aralık 2013

Kırmızı Aşkına...

Merhabalar,
Hafta sonuna geldik :) Bugün son artık. Ve son zamanlarda değişmeyen soğuk Ankara sabahından size sıcacık bir oyuncak. Kırmızı deliliğim tuttu herşeyi kırmızı öresim var. Bu sevimli Kanguru ve yavrusu da bu yüzden kırmızı. Farklı güzel bir kırmızı oldu ama. Kocaman karnına da ayrı bir bayıldım.Nasıl beğendiniz mi?
İstediğim ama bir türlü başlayamadığım bir oyuncaktı ama çok şükür bitti :) Dün bitti yayınlarım derken bir baktım atkısını hiç hesaba katmamışım. Bu soğuk günlerde atkısız, şalsız olmaz :)
Sıcacık sağlıklı bir cuma diliyorum hepinize...




17 Aralık 2013

DraGON :)

Merhabalar,
Yeni bir oyuncağım daha sizlerin karşısında. Ejderhaları seviyorum ya. Bu üçüncü sanırım ve örmek istediğim bir tane daha var onu ne zaman örerim bilmiyorum ama mutlaka öreceğim :) Renkleri biraz soft oldu ama güzel oldu ne dersiniz? Şaşkaloz gözlerimizde ayrı bir sevimlilik kattı :) Bu beyefendi de sizin görüşlerinizi bekliyor. Ben bu aralar yoğun olduğum için daha büyük oyuncaklara geçemedim. Aklımda örmek istediğim o kadar çok şey var ki :) En yakın zamanda hepsini öreceğim inşallah...
Sevgiyle kalın...

16 Aralık 2013

Kapluşşşşş

Merhabalar :)
Güzel haftalar hepimize. Sevimli mi sevimli bir kapluşla sizlerleyim :) İstek üzerine örüldü ki örmek istediklerim arasındaydı ama kim bilir ne zaman örerdim bilmiyorum. Çabuk bitti şükür. İlk başladığımda korktum elim ağırlaştı çünkü. Neden kim bilir :) Küçük sevimli pembiş bir kapluş kendisi. Sevgiliye yeni yıl hediyesi olarak gidecek bu küçük hanım. Pembe seviyorlarmış o yünden pembiş pembiş şirin bir şey oldu. Çok sevdim ben, sizde seversiniz umarım... Sevgiler...


13 Aralık 2013

Anahtarlıklar ve Winnie cüzdan...

Bu soğuk cuma gününden merhaba,
Hayırlı cumalar hepimize. Haftanın son günü ve bende son ördüklerimle karşınızdayım. Anahtarlıklar teyzemin isteği, Winnie cüzdan da yeğenime! fanatik Galatasaraylıdır kendisi ve paralarını koyacağı bir şey istedi araba olacaktı ama benim yeteneksizliğim sonucunda bunda karar kıldım. Renklerinden dolayı kandırabilirim diyorum :) Çiçeklerde tabi ki Cücelerin çiçekleri aynısından örmek pek bana göre değilmiş belki art arda olunca sıkıldım :) renklerini çok beğendiğim için değiştirmedim ama büyüklüklerini farklı yapabilirmişim değişiklik olsun diye, neyse oda başka işlerde artık... 
Güzel hafta sonu tatili diliyorum hepimize, bu soğuklarda sıcak sıcak geçsin sevgiyle...



12 Aralık 2013

Kırmızı kırmızı :)

Merhabalar :)
Bugün farklı bir mutluluk içinde uğraşıp duruyorum. Umarım sizinde gününüz güzel ve mutlu geçer.
O kadar soğuk soğuk dedik bu havalara güzel bir şal yakışır artık. Annem için ördüm bu şalı ilk ciddi şal denemem. AltınÖrgü de yardımı ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sağolsunlar hiç bıkmadan yardımcı oluyorlar her konuda.
Anneme ördüm demiştim kırmızı olmasının sebebi de o. Çok sever kırmızı rengi. Bitince bende bayıldım. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun boşuna demiyorlar. Başka renklerde de çok güzel duruyor. 
Gününüz güzel, içiniz sıcacık olsun...




11 Aralık 2013

Gökkuşağı Pony...

Günaydın günaydın,
Güzel günler hepimize. Ve soğuklar gelmiş her yer karla kaplanmaya başlamışken içimizi ısıtacağını düşündüğün yeni oyuncağım sizlerle... Yele ve kuyruk renkleri yüzünden adını Gökkuşağı koydum. Sıcacık rengarenk güzel renkler oldu bence. Baktıkça içim ısınıyor, açılıyor , mutlu oluyorum. Seviyorum oyuncaklarımı. Hele birde örüp bir araya geldikten sonra böyle içimi ısıtınca daha bir mutlu oluyorum. Bunu da belki Deniz'in yeğeni Can'a gönderirim fakat ilk önce bizim küçük hanım kıskançlık yapar mı onu öğrenmem gerek. Abla oldu artık yapmaz diye düşünüyorum ama bilmekte yarar var. Tek kıskançlığımızın sevgiden doğan şeyler olması umuduyla, sevgiyle kalın :)



 
Resim yazısı ekle

09 Aralık 2013

Balerin Farem :)

Merhabalar,

Yeni ve karlı bir haftaya başlarken biraz moral olsun diye sizinle Balerin Faremi paylaşayım. Kar yağdığı için benim gerçekten morale ihtiyacım var her yer buz ve işe gelirken bu kadar yorulmadım hiç. büyük bir savaş veriyorum yürürken ve sonra hiç dışarı çıkmak istemiyorum :(
Bu kırmızı hanım efendi çok sevdiğim bir arkadaşıma gidecek. Kendisi 7 yaşında olabilir ama ben onun oda benim arkadaşım :) Abla yok aramızda çok şükür. Denizciğim de bale yaptığı için ona doğum günü hediyesi olarak ördüm büyük bir zevkle. Umarım Deniz de sizde beğenirsiniz. Hava kapalı olduğu için resimler pek iyi çıkmadı ama ancak bu kadar oldu.
Sevgiyle kalın...





04 Aralık 2013

Uğur Böcüğü :)

Merhaba hepinize,
Yeni yıl yaklaşırken size uğur getirmesi dileği ile Böcüğümü tanıştırayım. 
Çok severim uğur böceklerini Kelebekleri sevdiğim kadar olmasa da onlarında yeri farklıdır.
 Kırmızı ve siyahın güzel uyumu ile göz kırpıyorlar bize ve batıl inançta olsa uğur getirdiğini düşünmek güzel bir duygu veriyor insana...
Sevimli Uğur Böcüşüm daha yeni bitti ve sizlerin beğenisine çıktı umarım beğenmişsinizdir. Ben çok sevdim kendisini :)
Tekrar görüşünceye kadar Sevgiyle kalın...

03 Aralık 2013

Yeşil yeşil...

Merhabalar,
Haftaya hızlı başlayalım dedim ve devamını getirmek gerek. Bloğumu çok ihmal ediyorum ve bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. Sonuçta o kadar emek var oluşturulmasında...
Bugün yine çok severek ördüğüm Baykuşumu sizlerle paylaşmak istedim. Renk seçiminde yardımcı olan Demet'e çok teşekkür ederim. Zaman zaman çok başını ağrıtıyorum sağolsun oda yardımını esirgemiyor. Yeşil yeşil çok da yakıştı bence siz ne dersiniz? Çatık kaşlarına bakmayın kendisi çok tatlı bir Baykuştur :)
Tekrar görüşmek üzere, sevgiyle kalın...

02 Aralık 2013

Sevimli Fil'im...

Merhabalar;
Yeni bir haftaya başlarken yoğunluktan fırsat bulup yazayım dedim. Geçen hafta yoğun geçti bu hafta da yoğun başladı bakalım nasıl gidecek :)
Yine sıcak yaz günlerini hatırlatacak bir oyuncağımı paylaşıyorum sizinle. Bu şirin Fil'i Demet'in blog etkinliğinde örmüştüm çok severek ördüğüm bir diğer oyuncağım daha. Pembiş pembiş pek bir sevimli oldu küçük hanım. Umarım sizde beğenirsiniz.
Sevgiyle kalın...