12 Mart 2014

Çekilişimiz var sizleri de bekleriz...

Merhabalar hepinize,
Değerli arkadaşlarımızla ördüğümüz facebook sayfamızda çekilişimiz var sizleri de beklerim. Örmek ve paylaşmak için varsanız tam size göre.
sevgiyle kalın...

çekiliş;09/03/2014-09/04/2014 tarihleri arasında geçerlidir.çekilişe tüm şartları eksiksiz yerine getirenler katılmaya hak kazanacaktır.

sayfamızın kuruluş kutlaması adına;

sayfamızı beğenip,
facebook ve diğer sosyal ağlarda paylaşıp(pinterest,twitter,vs)
bloglarınızda duyurup,
bloglarınıza forum logosunu ekleyip 
ve facebook sayfamızı çevrelerinizden 5 kişinin beğenmesini sağlayıp

çekilişe katılabilirsiniz.

not:tüm işlemlerin linklerini bu forum altına bırakınız ayrıca mail adresinizi yazmayı unutmayınız.sevgiler.


10 Mart 2014

çekiliş haberi :)

Merhabalar,
haftanın bu ilk gününde Ankara'da durmadan yağmur yağıyor ve bu yüzden hava kapalı. Kapalı havayı dağıtmak için sizinle güzel bir çekiliş haberi payalaşayım dedim. Sevgili arkadaşım Demet'in hazırladığı bir şablon yine :) Kozmetik bloğu ve yemek bloğu olan arkadaşlar için. Sizde katılmak isterseniz buradan katılabilirsiniz.
Sevgiyle kalın...

04 Mart 2014

Bayıldım bayıldım :)

Merhabalar hepinize,
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Ben şu sıralar bir yardım etkinliği için oyuncak başladığım için yeni bir şeyler örmedim henüz. İş yoğunluğundan pek bir şey yapamıyordum zaten. O nedenle bugün size çok beğendiğim bir Doll paylaşıyorum. Canım arkadaşım Demet ördü ve ben her zaman olduğu gibi bayıldım bayıldım. Ama haksız mıyım, bakar mısınız tatlılığa. Görünce yiyesim geldi çok tatlı. Umarım işlerimi toparlarsam bende öreceğim bundan bir tane :) Tabi çok benzemiyor benimkiler ama uğraşıyorum ve eskisine göre daha gelişiyor bebişlerim. Baktım olmadı Demet'e makyaja yollarım artık biraz daha onun bebişlerine benzesin diye. Yanaklarının güzelliğine bakın tam ısırmalık :) Sizde daha önce yapmış olduğu diğer harika oyuncakları görmek isterseniz buradan bloğunu ziyaret edebilirsiniz.
Sevgiyle kalın...