25 Ağustos 2014

Uğur Böcüküm

Merhaba arkadaşlar,

Yine çok severek ördüğüm bir oyuncağımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu uğur böcüğü hepimize uğur getirsin inşallah... Çok sevimli oldu bence uykucu tembel. Kolay ve çabuk biten bir güzellik kendileri. Yine bu seriden bir tane daha örmek istediğim var. Sıra ona da gelir umarım yakında. Çünkü omzumu çok yormadan başka bir oyuncağa başladım. Umarım yakın zamanda onunda beğenilerinize sunarım. Bu tembelle ben size güzel bir gün diliyorum.
Tekrar görüşünceye kadar sevgiler...




22 Ağustos 2014

Mavişşşşş

Merhaba Arkadaşlar,
Bu sefer çok beğendiğim bir mavi var karşınızda. Bu renkte favorilerim arasında yerini aldı.  Sürümü kolay bir renk. Mavisi de ayrı bir zevk zaten. Yaz geldi nerede farklı renkler var bayılıyorum onları kullanmaya. Bu ojemi de 2 kat sürdüm. Daha önce de yazdığım gibi sürümü ve kuruması gayet çabuk oluyor. Kalıcılığı da baya uzun sürüyor. Bulaşma ve bozluma yapmadan güzel güzel kullandım. Hatta bu ojeyi tatil sırasında sürdüm. O kadar suya girip çıkmaya rağmen baya dayandı. Bunu kullanım sürem diğer ojelere göre kısa oldu ama en ufak bir bozulma olmadı. 2 gün kullandım sadece. Tatil olunca değiştirmek gerek :D

Bu oje de Golden Rose Rıch Color serisinden 62  numaralı oje.Almak isterseniz hiç düşünmeyin bence :)

Görüşene kadar sevgiyle kalın...



19 Ağustos 2014

Renklerin güzelliği

Merhaba arkadaşlar,
O kadar sevinçli ve heyecanlıyım ki anlatamam. Bu çantayı bitirmek beni böyle yaptı. Zaten resimlerin çokluğundan da anlayabilirsiniz hevesimi. Renklerini tabi ki Demet'in yapmış olduğu organizerden kopya çektim onunda bilgisi dahilinde. O yüzden renk seçmekle hiç uğraşmadım. Bende olmayan renkleride uydurdum oda çok zor olmadı zaten. Eğer Demet'in organizeri görmek isterseniz burada
Ben bu çantayı çok sevdiğim Deniz'im için ördüğüm için çok severek ördüm. Ben çok beğendim umarım oda beğenir. Kelebek delisi olduğum içinde süslerken daha önce almış olduğum kelebeği de konduruverdim. Siz nasıl buldunuz güzel olmuş mu?
Arka plandaki güller de ofise gelmişti onlarda resimde güzel bir fon oluşturdular. Ah ah kız arkadaşlarda olmasa böyle güzel süprizlerle pek karşılaşmıyoruz maalesef.
Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın...







13 Ağustos 2014

Ayıcıkkk

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bir süredir amigurumi yayınlamadım ve bugün yeni bir oyuncakla karşınızdayım. Bu şirin ayıcık örülmüş ama dikilmeyi bekliyordu ve kısmet bugüneymiş. Örümü kolay oldu ama dikme işlemi her zaman bana sıkıntı verdiği için ancak bugün olabildi. Sizlerin beğenisi için karşınızda artık. Çok sevimli, küçük bir ayıcık oldu kendisi. Yakında sizinle paylaşılmak üzere yeni oyuncaklarımla karşınızda olacağım.
Sevgiyle kalın 




11 Ağustos 2014

Essence Redvolution

Merhabalar, 
Yine bir aranın ardından sizlerle birlikteyim. Yeni ojemiz yine Essence'nin 115 numaralı Redvolution. Bu diğer renklere göre herkesin daha rahat kullanmayı tercih edeceği bir renk diye düşünüyorum. Ben zaten çok beğenerek aldığım için sizin de beğeninize sundum. Sürümü kolay ama bence tek kat yeterli olmuyor bu renkte. Ve kullanım zamanı da oldukça iyi ben 3. günde çıkardım en ufak bir bozulma olmamıştı. Gratisten 2,95 TL'ye almıştım bu ojemi de. Sizde kullanmak isterseniz Gratis mağazalarına uğrayın derim. Ama benim gibi oje manyaklığınız varsa dikkat edin. Tek renk alıp çıkamayabilirsiniz :)
Tekrar görüşmek üzere...
Sevgiyle kalın :)