24 Aralık 2014

Üç Maymun :)

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ve severek ördüğüm ama araya giren işler nedeni ile örümü uzun süren maymuşlarımla geldim bu sefer. Bu ufaklıklar şaka maka oyalıyor da azıcık. Ama bitti ve karşınızda şu anda. Ben çok sevdim bu şebekleri. Sizde beğenirsiniz umarım. Sevdiğim bir arkadaşıma yeni yıl hediyesi olarak gidecekler. O yüzden şapkalarını unutmayalım dedik. Koca göbekleride ayrı sevme nedeni benim için :) 2 Gündür bir tembelliktir gidiyor ama bugün başlarım sanırım yeni işlere. Yarın Annem ve Babam geliyor çok özledim onları. O nedenle akşam geçte olsa yeni oyuncaklarıma başlarım diye umuyorum. İş dolayısı ile evde olamayacağım için gelinde hazır yemek olması iyi olur. Sizde sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah.
Sevgiyle kalın...

22 Aralık 2014

Kelebek Kadınnnn :)

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bugün çok büyük bir mutlulukla bu yazıyı yazıyorum. Kelebek delisi ben bana verilebilecek en güzel hediyelerden birisi ile karşınızdayım. Bu işlemeyi ben yapmadım kendi blog adımı koydum ama tabi ki arkadaşımın bilgisi dahilinde. Candostum Elif'in yeni yıl hediyesi bana. Benim gibi bir insan bundan daha güzel bir hediye olmaz zaten. Orjinal şablona bağlı kalmadan aradaki çiçeklerin yerine de kelebekler ekleyerek yapmış canım benim. Ellerine emeklerine sağlık. Büyük bir zevkle kullanacağım bende :D
Yeni yıla az kaldı. Herkesin sevgi dolu hediyeler alması ve vermesi dileği ile...
Sevgiyle kalın!
Siparişte alıyor. İsterseniz bana ulaşabilirsiniz :)

18 Aralık 2014

Çekilişim varrrrr :)

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ne zamandır çekiliş yapmayı istiyordum bugüne kısmetmiş başlamak. Yeniyıl da hazır kapıda iken bende yapayım artık değil mi!
Çekiliş için sizlere hediye olarak bu sevimli geyiği seçtim. Küçük ama çok sevimli bir beyefendi kendileri. Eğer çekiliş tarihine kadar yetiştirebilirsem yanında birde süprizi olacak inşallah. Şu sıralar yılbaşı hediye hazırlığı ve diğer işler dolayısı ile bir yoğunluğum var çünkü. Çekiliş şartları aşağıda.
Çekiliş Şartları
Blogumu takip etmeniz
Sosyal medyada paylamanız +1 hak
İnstagram hesabımı takip etmeniz +1 hak
Blounuzda görsel ile paylaşmanız +1 hak
Blogu takip ettiğiniz isminizi ve paylaşım linklerinizi ve mail adresinizi  mesaj olarak bu yazının altına yorum olarak bırakmanızı rica ediyorum. 

Çekiliş katılımları 10 Ocak ta sona erecek 11 Ocak ta sonuçlar açıklanacaktır.
Kargo tarafıma aittir. Yurtdışı katılımlarını maalesef kabul edemiyorum.

16 Aralık 2014

Koca kafam :D

Merhaba sevgili arkadaşlar;
Büyük bir mutlulukla karşınızdayım :) Ben bu koca kafayı büyük bir zevkle ördüm. Sanırım çok sevdiğim bir arkadaşıma yeniyıl hediyesi olarak gitti onun etkisi büyük. Normal şartlarda örüp söktüğüm bir oyuncağımı tekrar ördüğüm ve uğraştığım zaman ömrümü yedin derim ama ilk kez Mike'ta bu olmadı. 2 kere o koca kafa söküldü ve haliyle 3 kere örülmüş oldu sayılar değişti eksiltme azalma değişti vs. vs. kollarını da kısa yapmışım diktikten sonra onuda tekrar söküp uzattım ve sonun da içime sindi ve kargoya verdim. Ve ilk kez söküp tekrar örerken hiç sıkılıp bunalmadım. Sanırım sahibini çok sevmemden ileri geliyor. Onun beğenmesi en önemli önceliğim di çünkü :)
Ve karşınızda koca kafalı Mike'ım :)
Kendisi Sevimli Canavarlar Üniversitesi filminin kahramanı. izledin mi dersen izlemedim ama bir fırsatını bulup izleyeceğim.
Biten başka bir oyuncağım daha var. Onun için bazı düşünceler var kafamda netleştireyim en yakın zamanda karşınızdayım :D
Sevgiyle kalın canlar...


08 Aralık 2014

Avukat kızım :)

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Yine sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizinle tanıştırmak istediğim hanımefendi kısmetse hayırlı bir iş için bugün sahibine gidecek. Bebeklerle aramın çok iyi olmadığını hep söylerim :D saçları birkaç kere, burun birkaç kere yapıldı sonuçta ortaya bu sarışın avukat hanım çıktılar... Umarım beğenirsiniz. Kocaman kalpli bir kutuda yanında kırmızı güllerle hediye edilecek. İnşallah çok mutlu olurlar. Tabi ki yarım olarak beni bekleyen işlerim bu bebekle kaldılar ama onlara geri dönüş yapıldı. Üç tane bekleyen işim var ve zaman daraldı yılbaşından önce bitmeleri ve hediye olarak sahiplerine gitmeleri gerekiyor. Yetiştireceğim inşallah...
Tekrar görüşünceye kadar sevgiyle kalın :)