22 Mayıs 2015

Tavcişşşş :)))

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Sevimli tavşanımla sizlerleyim bu sefer. Bu tavşanı daha öncede örmüştüm farklı renkte bu sefer kuyruğunu da farklı yapayım dedim . Kimsenin kabul etmediği ama benim bariz bir şekilde taşıdığım göbeğimi eritmek için b-fit e gidiyorum. Orada kimsesiz çocuklar için oyuncak toplanıyor. Daha önce örmüş olduğum koala yı vermiştim yanına bu küçük hanımda eklensin istedim. Hande hocaya da ayrıca teşekkür ederim böyle bir girişimde bulundukları ve dahil olmama vesile oldukları için. Asosyal ben pek fazla insanlarla hemen diyalog kuramam ama her gittiğimde güler yüzle Hande hocayı ve Ceren hocayı karşımda görmekten mutlu oluyorum :)))
Oyuncak yapmayı hele de kendi istediğim şeyleri örmeyi çok seviyorum. Üzerine böyle güzel vesileler ile örmek daha bir mutlu ediyor beni. Bu dünyada kimsesiz çocuk kalmaması dileğiyle.
Sevgiyle kalın!

21 Mayıs 2015

Biraz farkındalık olsun yapılması gereken çok basit...

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Çok farklı bir yazı ile burdayım. Toms'un her yıl düzenlediği farkındalık etkinliği ile...
Toms'un bu etkinliğine katılmak için  #withoutshoes etiketiyle çıplak ayak fotoğrafını instagrama yüklüyorsun. Bunun sonucu olarak ayakkabısız bir çocuğun ayakkabısı oluyor. Etkinlikte ki asıl amaç ayakkabısız bir gün geçirmek. Benim çok şükür bunu bilmeye ihtiyacım olmadı. Ayakkabısız yaşamak zorunda kalmadım. Kimse de yaşamak zorunda kalmasa keşke. Ama azda olsa anlayabilmek adına sabahtan beri ofiste çıplak ayak işlerimi yapıyorum. Bu konuda iş yerimden dolayı rahatım ben. Ne yapabilirseniz diyorum... ayrıntılı bilgi için buraya ve buraya bakabilirsiniz!
Sevgiler...

15 Mayıs 2015

Kızıl Kıvırcık Kızım :)

Güzel bir cuma gününden merhaba arkadaşlar.
Miraç Kandili aynı zamanda. Tüm dualarınız gerçek olsun.
Bu güzel günde sizlere yeni biten bebeğimi tanıştırayım. Bu hanımefendi Sevinç Hanıma gidiyor onu çok seven bir beyefendi tarafından süpriz olarak. Umarım beğenilir :)
Kıvırcık saçlı olunca biraz oyalıyor insanı ama sonuçta insan yine mutlu oluyor. parmağımı da delmeseydim arada iyi olurdu ama bunlarda cilveleri işte:)  Yaptığınız iş bir araya gelip tamamlanınca işte o zaman oh diyorsunuz ya bu duygu güzel oluyor. Üzerin birde beğenildiyse deymeyin keyfimize :)
Elimde yarım o kadar çok işim var ki bakalım sırada ne olacak ben bile tahmin edemiyorum artık çünkü her an her şey değişiyor.
Tekrar görüşüne kadar sevgiyle kalın...