29 Haziran 2015

El İşi Cüzdan...

Merhabalar ,
Görünce çok beğendiğim, canım arkadaşımın yaptığı ve benimde hemen listeme eklediğim bu cüzdanla geldim bu sefer sizlere. Yapımı o kadar kolay ki çok çabuk örülüyor ve bir kaç saat içinde elinde bittiğini görünce insana keyif veriyor. Tabi benim için bazı aşamaları çok kolay olmadı. Dikiş dikme becerisi olmayan benim makine ile imtihanım dan sonra sıra öyle olacak böyle olacak derken yerinden çıkardığım fermuar ucu nedeni ile soluğu terzide aldık. Pes etmekten değil ama. Arkadaşıma küçük bir doğum günü süprizi olsun diye acele ettiğimden terziye koştum. Kendime de yapacağım bu cüzdan dan o zaman astarını da dikeceğim. Karalıyım kafaya koydum.
Renk renk günleriniz olsun cıvıl cıvıl...

Lola Doll...

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Korkulu rüyam yeni bir bebekte bitti ve ben çok mutluyum. Zamanla biraz daha iyiye gidiyor bebeklerimiz. Her defasında biraz daha mutlu oluyorum ben. İçime daha çok siniyor. Sipariş üzerine yapmış olduğum bu bebişim maalesef havaların azizliği nedeni ile pek iyi bir çekime sahip olamadı. Yarın haziran bitiyor ve güneş yüzünü göstermemekte ısrarcı. Yaz gelsin artık lütfen. Güneş delisi ben çok özledim...
Çekimler çok iyi olmasa da çok sevdiğim dostumun yaptığı logo renk kattı resmimize.
Ve her zaman olduğu gibi beni bekleyen yarım işlere tekrar geri dönme zamanı. Hiç rahat durmuyorum her daim başka bir şeye başlayabilirim. Hazırda bekleyen bir işim daha var ama ilerleyen günlere artık.
Tekrar görüşünceye dek sıcacık güneş dolu günleriniz olsun...

23 Haziran 2015

Örgü Çanta

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu farklı çalışma ile geldim bu sefer. Annemlerin yanına kaçtım 3 günlüğüne. Giderken süpriz yapıp anneme bu çantayı örüp götürdüm. Canım annem daha güzellerine layıksın sen. Çok beğendi tabi ki her anne gibi :) Motif çantada var elimde küçük işleri kalmış bu biraz daha zorlayıcı oldu motiflere göre ama yine kolay örüldü. Anneye sevgiyle örülmesinin de etkisi olabilir tabi :) 
Değişik bir iş yapmanın mutluluğu oldu benim içinde. Elim dolu her zamanki gibi yarımlar sırada beni bekler. tekrar görüşmek üzere.
Sevgiyle kalın...

09 Haziran 2015

Avukat Hanım...

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu güzel avukat hanımla geldim bu sefer. Bir beyefendi istedi. Bebekler konusunda ne kadar pimpirikli olduğum malum yine ya güzel olmazsa diye korktum. Ortaya böyle bir bebek çıktı ve içime sindi çok şükür.  Gelen olumlu yorumla da daha çok rahatladım ve çok mutlu oldum. Emek verip yaptığınız bir şeyin karşı taraftan güzel sözlerle takdir edilmesi o zaman yaptığınız işe deydiği hissini veriyor. Umarım sahibi de çok beğenir. Tabi ki canım arkadaşıma, sevgili dostuma yanımda olduğu ve fikirleri ile beni desteklediği için çok çok teşekkür ederim. Yarım ve bitmek üzere olan işlerle görüşmek üzere sevgiyle kalın...