10 Temmuz 2014

Biraz Değişiklik...

Merhabalar :)
Uzun süredir yazmıyorum çünkü bir şey öremiyorum. Fizik tedavi gördüğüm için omzumdan dolayı yasak şu sıralar :( Bu yüzden farklı bir şeyler yapalım dedim ve sizlerle dün aldığım ojelerimden birisini paylaşmak istedim. İş yerimin yakınına Gratis mağazası açıldı ve bende takip ettiğim bloglardan birinde görüp almak istediğim allık için gittim oraya ve ben oje manyağı evde hiç yokmuş gibi yine bir sürü oje aldım :) Bu aldığım oje Essence'nin 170 numaralı ojesi. Adı beijos de brazil olarak geçiyor. Terimlerle hiç aram yoktur. Bir çoğunu anlamam o yüzden bildiğim gibi yazmaya karar verdim. Ben bu yeşil rengine bayıldım. Sürümü kolay, fırça yapısı kullandığımız diğer ojelerden biraz daha kalın o yüzden tırnak yapısına göre 2 seferde sürülebiliyor. Örtücülüğü de gayet güzel tek kat bile sürseniz rahat rahat kullanılabilir. Ama ben ilk kez bu marka kullandığım için tek kat ojelerin kalıcılığına çok güvenmediğimden iki kat sürdüm. 
Yaz geldiği ve ben güneş insanı olduğum için rengarenk ojelerde vazgeçilmezim oluyor. Buda favorilerim arasında yerini alacak gibi görünüyor. Bakalım ne kadar kalacak bozulmadan. Daha başka renk aldığım için onun yazısında kalıcılığı hakkında da bilgi verebileceğim size. Heyecandan bekleyemedim. Çünkü şu ana kadar kullanddığım yeşil ojeler içinde sürüm ve renk olarak en beğendiğim oje bu oldu. Kuruması da çok uzun sürmedi. Hemen 5 dakika da kurudu sanmayın ama gayet makul bir süre oldu. Yazmayı düşünmediğim için başta bakmadım :) Acemiliğime verin artık. Almak isterseniz fiyatı 2,95 TL.  
Farklı ve yeni yazılarla sizlerle olacağım. Çok kitap okumaya çalışan birisi olarak kitaplarımı da sizinle paylaşmayı düşünüyorum.
Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. ojeden yana tikkatimi tırnaklar çekti :) ne hoş tırnakların var ayoll :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :)) severim bende ellerimin görüntüsünü. Şimdilik uzunlar bakalım her an kısa kullanıma geçebilirim :))

      Sil
  2. ben çooook beğendim gülüm, bayıldım sen her gün yayınla bu yazıları ben zevkle okuyayım :))

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim balım çok mutlu oldum :))) ama her gün olmaz o kadar sık oje değiştirmiyorum ki ben :D

    YanıtlaSil