22 Mayıs 2015

Tavcişşşş :)))

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Sevimli tavşanımla sizlerleyim bu sefer. Bu tavşanı daha öncede örmüştüm farklı renkte bu sefer kuyruğunu da farklı yapayım dedim . Kimsenin kabul etmediği ama benim bariz bir şekilde taşıdığım göbeğimi eritmek için b-fit e gidiyorum. Orada kimsesiz çocuklar için oyuncak toplanıyor. Daha önce örmüş olduğum koala yı vermiştim yanına bu küçük hanımda eklensin istedim. Hande hocaya da ayrıca teşekkür ederim böyle bir girişimde bulundukları ve dahil olmama vesile oldukları için. Asosyal ben pek fazla insanlarla hemen diyalog kuramam ama her gittiğimde güler yüzle Hande hocayı ve Ceren hocayı karşımda görmekten mutlu oluyorum :)))
Oyuncak yapmayı hele de kendi istediğim şeyleri örmeyi çok seviyorum. Üzerine böyle güzel vesileler ile örmek daha bir mutlu ediyor beni. Bu dünyada kimsesiz çocuk kalmaması dileğiyle.
Sevgiyle kalın!

6 yorum:

  1. Ne kadar düşünceli ve ne kadar iyisin gülüm.. Sahibi olacak çocuk çok çok şanslı.. kimse kimsesiz kalmasın.. ellerine sağlık canım benim.. Göbek möbek yok bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim balım zamanım olsa daha çok yapardım 2 tane ile oldu ama hiç yoktan iyidir diyorum :) var var içime çekip geziyorum ben :D

      Sil
  2. Ne duyarlı bir tavır keşke herkes böyle olsa, bir taşla iki kuş desene:)
    Bize de uğra bir ara, sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. eminim vardır böyle düşünüp hareket eden insanlar :) hep var olsunlar ve her geçen gün artsınlar. ben sadece elimden geldiğince yapabildiğimi yaptım. çocukları küçücükte olsa mutlu ettiysem ne mutlu bana :)

      Sil