30 Aralık 2013

Yeni yıl hediyelerim :)

Merhabalar,

Yeni yıla 2 gün kala cumartesi elime ulaşan hediyelerimi paylaşmak istedim sizinle :) Çok mutlu oldum yeni hediyelerimi görünce. İlk hediyem Öznur dan. Canım çok teşekkür ederim ellerine, emeğine sağlık bayıldım hepsine :) Baykuş kitap ayracını kullanmaya başladım bile :D Sizde eğer bu güzelliklerden isterseniz Öznur'la iletişime geçebilirsiniz. Yaptığı daha bir sürü güzel şey var. Öznur'un Dünyası nı ziyaret etmeniz yeterli :))

Diğer hediyem de Sevilimden ağzımız tatlansın diye Malatya nın o güzel kayısılarından ve peksimetlerinden yollamış canım. Çok çok teşekkür ederim. Kesene bereket yüreğine sağlık canımmmm :))) Biz afiyetle yiyoruz sizde inşallah Malatya'ya gitme şansınız olursa mutlaka tadın çok güzeller:)
Az kaldı az 2014 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve bereket getirsin inşallah. Yeni yıl güzelliklerle dolu olsun!

2 yorum:

  1. Canım benim güle güle sağlıkla kullan inşallah:))) yeni yılda evine şans,bereket,sağlık,huzur ve hayatın tüm güzelliklerini getirsinler:)))) iyi seneler

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım 2014 hepimize güzelliklerle gelsin, tüm dileklerimiz gerçek olsun :)))

    YanıtlaSil