02 Eylül 2014

Mor'un farkı

Merhaba Arkadaşlar,
Yine çok güzel bir renk ile  karşınızdayım. Bu yazımı canım arkadaşım Demet'e ithaf ediyorum Kendisi oje sürmez ama mor rengi çok sever. Ben oje delisi bu rengi de denemek için sabırsızlanıyordum ve sonunda oldu. Çok güzel ve kolay sürülen bir renk. Mor tonu da gayet güzel durdu. Başka mor tonlarım da var onları da  paylaşacağım inşallah sizlerle. Ben 2 kat sürdüm tek kat çok yeterli gelmedi bana. Belki yoğun sürülse olabilir ama benim tercihim olmadı. Kalıcılığı ve kuruma süresi de gayet iyi. Ben hiç bir ojemi 3-4 günden fazla kullanmıyorum o yüzden bana iyi geliyor. Oda sırf size kalıcılığı hakkında bilgi verebileyim diye. Elimde olsa ve üşenmesem yazın her gün başka bir renkle çıkarım ben dışarı :)

Bu oje de Golden Rose Color Expert serisinden 37 numaralı oje. Eğer beğendiyseniz Golden Rose standlarında bulabilirsiniz. Ben öyel bir yerden aldım çünkü. Mağazadan yada kozmetik satan yerlerden değil. Ama oralarda da vardır mutlaka.

Yeniden görüşmek üzere sevgiyle kalın...






6 yorum:

  1. Senin eline her renk yakışıyor gülüm, ama mor bir başkadır tabiiki de :)

    YanıtlaSil
  2. Bana ithaf ettiğin için de çooook çok teşekkür ederim gülümmmm :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor diyince aklıma ilk sen geliyorsun canım benim o yüzden yazmadan geçemedim <3

      Sil
  3. Rengi çok hoşmuş mutlaka almam lazım bu arada ellerinizde çok güzel ince uzun maaşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Yeliz Hanım. Gerçekten güzeş bir renk ben severek kullanıyorum. Ellerim için iltifatınıza da ayrıca çok teşekkür ederim :) utandım şimdi.

      Sil